Velkommen til MCN på nett!

Det er med stor glede at Styret i Magiske Cirkel Norge omsider kan avduke de oppdaterte nettsidene våre og samtidig ønske velkommen til vår splitter nye blogg!

Restaureringen av nettsidene er det sittende Styrets siste skrik i arbeidet med å modernisere foreningen for å imøtekomme de kravene det moderne samfunnet stiller til oss. Tidligere i år startet vi en lenge etterlengtet opprydding av MCNs bibliotek, og etter planen vil dette være i full sving for utlån av bøker og DVD-er til foreningens medlemmer allerede til høsten.

Her på de nye nettsidene finner du det vi anser som en akkurat passe mengde informasjon, men nøl ikke! Finner du ikke det du leter etter er det fritt fram for å ta kontakt med en av oss i Styret.

En annen nyhet er denne bloggen du nå sitter og leser fra. Det har vært lange diskusjoner rundt det egentlige behovet for en blogg i disse sosiale media-tider, men sålenge MCN ikke har noe medlemsblad, anses blogg for å være en passelig mellomting mellom Facebook på den ene siden og Magiens Verden på den andre. Dette er imidlertid ikke det samme som å si at Magiens Verden aldri vil se dagens lys igjen. Styret i MCN diskuterer kontinuerlig hva vi skal bruke ressurser på og hvordan vi kan skape et best mulig tilbud for deg som medlem.

Bloggen vil i første omgang oppdateres med skiftende frekvens, og er i en slags beta-fase inntil videre.

Styret i Magiske Cirkel Norge retter en stor takk til Kristoffer Amundsen for design av de flotte, nye sidene og så håper jeg at vi ser så mange som mulig av dere på årets første hovedsamling på Åpen Scene nå på søndag!

Ærbødigst,

-Hans Henrik Verpe / Visepresident og redaktør for MCN Blogg

Velkommen til MCN på nett!
Rull til toppen