Medlemsmøte MCN 4. september

5. juli kom den fantastiske beskjeden om at selveste Pop Haydn skulle på Skandinaviaturné – allerede 26. august kom kontrabeskjeden: Haydns returavgang var rammet av streik og turnéen måtte derfor avlyses.

Men styret i Magiske Cirkel ligger ikke på latsiden! Som resultat av deres proaktive arbeidsstil, var rommet på Sentralen allerede booket, og dermed var det bare å kaste seg rundt og finne alternativt innhold til den planlagte samlingen.

Og skal vi tro de oppmøtte på onsdagens møte, ble det såvisst et vellykket sådant!

Styret stilte med kaffetrakter, kjeks og en enkel salgsbod for MCN-effekter, og baren på Sentralen stilte med øl- og vinservering. Med andre ord lå forholdene godt til rette for en sosial kveld i god syklubbånd, men det stoppet ikke der! Styret arrangerte en uhøytidelig ettrikskonkurranse, med premier donert av MCNs egne Daniel Granli!

Og det manglet ikke på entusiasme knyttet til konkurransen – et forhold som gjenspeiles i antall påmeldte! Av 15 oppmøtte, var hele 9 stykker påmeldt den uhøytidelige, men likevel knallharde konkurransen.

Disse var:

  • Mads Andersen
  • Daniel Granli
  • Hans Henrik Verpe
  • Håkon Tranøy
  • Sune Alexandersen
  • Even Slettmyr
  • Vidar Strat
  • Jens Egil Førrisdahl
  •  Terje Rød

Juryen bestod av regjerende Norgesmester i Trylling, President Mikael Hedné og veteranen Sigmund Clementz – begge to FISM-sertifiserte dommere med solid kunnskap om faget. Konkurransens uhøytidelig gemytt har altså lite til felles med den faglige tyngden som gikk med til å sikre en rettferdig dom. Her var det profesjonalitet i hvert molekyl!

Det var for øvrig en glede for Styret og de øvrige tilstdeværende å stifte bekjentskap med et nytt medlem – Even Slettmyr. På tross av å ha vært medlem i foreningen svært kort tid, og aldri ha deltatt på medlemsaktiviteter før, kastet Slettmyr seg ut i det og imponerte stort med sine ferdigheter i konkurransen.

MCN ønsker det nye medlemmet hjertelig velkommen og håper å sees på masse medlemsaktiviteter i det kommende.

Når det gjelder vinneren av onsdagens konkurranse, er det mye som tyder på at dommernes FISM-sertifiserte kompass er godt kalibrert. Det var tidligere Norgesmester i Trylling, Vidar Strat, som også er den yngste i Norgeshistorien til noen gang å ha representert Norge i trylle-VM, som stakk av med seieren. Juryen og Styret gratulerer!

Styret vil til sist anføre at det er fantastisk å oppleve den store entusiasmen rundt sist medlemsmøte. Det er aldri noe gøy å måtte formidle en avbestilling, men da er det desto artigere å registrere at alternativet falt så godt i smak! 

Styret tar med seg denne erfaringen i sitt videre arbeid med å lage et godt tilbud for sine medlemmer.

På gjenskriv!

PS.

Hans Henrik Verpes famøse litterære oppgulp “Slutt å Trylle” var deltakerpremie til alle som ikke kom på pallen denne gangen 😉 

Medlemsmøte MCN 4. september
Rull til toppen