Nyhetsbrev april

Hei alle i MCN,

Årsmøtet er gjennomført og vi i styret takker for tillitten.
Vi er klare til å brette opp ermene og gyve løs på et nytt år hvor vi håper å kunne by på mange spennende aktiviteter. Først digitale, men så etter hvert forhåpentligvis
også fysiske møter og kongresser.   Planen er å sende ut jevnlige nyhetsmailer som dette med oversikt over hva som står på programmet den nærmeste tiden.

Påske-Kahoot.
Vi har gitt juniorene våre en utfordring, og hvis alt går etter planen vil de by på en morsom Kahoot i påskehelgen. 
Vi sender dere informasjon om dette i egen epost når alt er klart.  De lager spørsmål og skriver så blekket spruter i dette øyeblikk.

15. April MCN Live

15. april ønsker Rune og Geir velkommen til MCN-Live nummer 14.

Denne gangen blir det igjen ett-triks-konkurranse men denne gang uten kort-triks. Også har vi tidsbruken utvidet fra 2 til 3 minutter.
De faste postene er selvsagt med, og ikke minst spennende gjester. Egen epost og sms sendes ut i forkant med påloggingsinformasjon

22. April MCN Juniormøte

Nå skal vi endelig i gang med egne digitale juniormøter.  Første møte vil dreie seg om korttrylling, cardistry og YouTube som læringsplattform.

29. April Seminar med Jay Sankay

Nok en gang kan vi by på seminar med en tryllestjerne. Jay Sankey bør ha noe for alle, og det er gratis for MCN-medlemmer.

«Jay’s NEW zoom lecture focuses on powerful, and easy to perform magic and mentalism tricks with ordinary household items.
Plus some magic gimmicks most magicians already own! Many of the tricks are also visual and direct – perfect for VIRTUAL performances»
.

Vi gleder oss til å avslutte måneden med dette flotte seminaret.

Med vennlig hilsen

Magiske Cirkel Norge

Styret

Nyhetsbrev april
Rull til toppen