Hjem – Duplicate – [#24]

Magiske Cirkel Norge

Norges største trylleforening

Hvorfor bli medlem i

Magiske Cirkel Norge?

Bli inspirert!

Som medlem hos oss vil du oppdage og oppleve ny magi du ikke finner på YouTube eller andre steder. Dette kan være på våre hovedsamlinger, trylleturer eller seminarer som kun medlemmer har tilgang til.

Møt andre!

Trylling er en litt rar hobby, men du er ikke alene! Den beste måten å videreutvikle deg på som tryllekunstner er å møte andre med samme hobby (eller yrke!), og du skal ikke se bort i fra at du får deg en ny venn eller to også.

Tilbud og rabatter

Visste du at som medlem får du rabatt på Magic Club og tilgang til helt unike foredrag, lectures og workshops? Trylleforhandlere fra inn- og utland besøker oss også jevnlig med tilbud på tryllesaker vi sjelden klarer å si nei til.

Hemmelig forum

Selv om det er enklere enn noen sinne å finne informasjon om trylling og tryllekunster, er det fortsatt mye som holdes hemmelig. Som medlem i MCN får du tilgang til vårt eksklusive forum på Facebook hvor vi daglig deler og diskuterer innad i miljøet.

Møt de som sitter i

styret i Magiske Cirkel Norge

President

Tor Arnesen

Mange medarbeidere og næringslivstopper har latt seg begeistre når tidligere leder av Norske Shell har benyttet seg av trylling for å understreke poeng og budskap.

Tor brenner for at foreningen skal vokse gjennom et aktivt rekrutterings- og juniorarbeid.

Han vil jobbe for at magien skal bli mer synlig i norsk underholdnings-verden,
og at norske magikere hevder seg i toppen av internasjonale trylle konkurranser

Visepresident

Boje Hoseth

Styremedlem

Mads A. Andersen

Mads underholder som tryllekunstner i utdrikningslag, julebord, sommerfester og andre lystige anledningen med særdeles løs snipp.

Til daglig er han TV-direktør i Aller Media, men på fritiden opptrer han gjerne med sine fingerferdigheter og kjappe replikk.

Mads vil jobbe for å samle det norske tryllemiljøet og skape et utviklende miljø for folk som har magi som interesse, hobby og jobb.

Tre kjappe fakta om Magiske Cirkel Norge

Trylletall vi er stolte av

0 +

Medlemmer

0 +

Norges eldste trylleforening

0 +

Årlige tryllejobber levert av våre medlemmer

Rull til toppen